Over mij

Mijn foto
Ik ben Suuz van Suikertaartjes, bekend van de enige echte Wavy taart. Omdat ik zoveel vragen krijg de laatste tijd over recepten en technieken, heb ik besloten zoveel mogelijk vragen hier te beantwoorden. Ik zal mijn best doen zoveel mogelijk nuttige informatie hier te plaatsen :) Als ik tijd heb zal ik ook binnenkort wat how-to's plaatsen. Voor informatie over wavy workshops of andere workshops kun je eens een kijkje nemen op mijn sites die onderaan deze pagina staan. Als je vragen hebt over recepten of iets anders op deze blog, stel ze alsjeblieft hier!! Dan kan ik alles gewoon 1 keer typen, en dan heeft iedereen er wat aan :)

Wavy taarten

Vorig jaar rond deze tijd wilde ik heel graag net zo'n geweldige taarten kunnen maken als Margaret Braun. Na wat frustraties, omdat ik natuurlijk lang niet zo goed ben als zij, ontwikkelde ik mijn eigen manier om de bovenkant van de taart te bewerken. De eerste wavy taart was geboren!

Dolblij met het resultaat, maar ook enigszins teleurgesteld omdat het niet helemaal ging zoals ik wilde, ging ik verder aan mijn volgende taartje.


Dit taartje werd vrij snel in een andere kleur gekopiëerd door iemand anders, waarna ze het op het Leukste Taarten forum plaatste en veel lovende reacties kreeg.
Ze besloot workshops te gaan geven in mijn Wavy taarten, en later vertelde ze me dat er in de buurt van Maastricht ook vraag was naar Wavy workshops.
Uiteraard heb ik me direct aangemeld bij De Leukste Taarten, en na een warm onthaal van de vele lieve dames aldaar kwamen de eerste aanvragen voor workshops al binnen.
In eerste instantie was er een misverstand, omdat men niet precies wist wie nou de ontwerpster en bedenkster van de wavytaarten was, maar dat is volgens mij nu wel opgelost.
De eerste twee workshops waren natuurlijk even wennen. Ik had al wel geoefend met vrienden, en alles tot in de puntjes voorbereid, maar ik was toch behoorlijk nerveus. Gelukkig had ik wel duidelijk aangegeven dat ik nog maar een workshop-leek was, maar achteraf bleek dat het allemaal reuze meeviel.

Inmiddels zijn we een jaartje verder, en ik heb met veel plezier al een aantal workshops mogen geven. Ook dit jaar staan er weer een aantal op de agenda op http://www.suikertaartjes.nl/ en op veler verzoek heb ik er nog een aantal andere workshops aan toegevoegd.

Hieronder staan nog wat fotootjes van mijn Wavytaarten, ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Nog meer foto's vind je op http://www.wavy-taart.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten