Over mij

Mijn foto
Ik ben Suuz van Suikertaartjes, bekend van de enige echte Wavy taart. Omdat ik zoveel vragen krijg de laatste tijd over recepten en technieken, heb ik besloten zoveel mogelijk vragen hier te beantwoorden. Ik zal mijn best doen zoveel mogelijk nuttige informatie hier te plaatsen :) Als ik tijd heb zal ik ook binnenkort wat how-to's plaatsen. Voor informatie over wavy workshops of andere workshops kun je eens een kijkje nemen op mijn sites die onderaan deze pagina staan. Als je vragen hebt over recepten of iets anders op deze blog, stel ze alsjeblieft hier!! Dan kan ik alles gewoon 1 keer typen, en dan heeft iedereen er wat aan :)

Foto's van alle taarten

7 opmerkingen:

 1. Wouw wat schitterend allemaal! Maar vind je het niet zonde als dit opgegeten wordt? Ik denk dat er uren werk in zo'n taart zit en mensen eten het in enkele minuten, vaak zonder er bij stil te staan op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het nog meer zonde als het niet opgegeten wordt :)
  Er zit net zoveel werk in de bereiding van alle taarten (soms nog meer zelfs) als in de aankleding....
  En het fijne van deze hobby, en nu dan mijn werk, is dat je niet heel hut hebt volstaan met allemaal beeldjes, schilderijtjes, borduurseltjes, etc. Je maakt iets moois, fotootje maken en weg ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie taarten hoor. Echt mooi om naar te kijken. Ik hoor inderdaad vaak dat het eigenlijk te zonde is om in te snijden en soms vind ik dat ook wel. Vooral de manier waarop de taart soms wordt aangesneden doet pijn, maar als ik mensen zie genieten van mijn taart dan ben ik alleen maar blij. En ik maak er een fotootje van zodat ik altijd na kan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel :)
  Ik heb er nooit zo'n last van hoor, ik vind het juist vervelender als ze er niet in durven snijden. De binnenkant is namelijk net zo belangrijk als de buitenkant! Meestal bij vrienden ben ik degene die de taart met een groot mes te lijf gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige taarten allemaal, daar kan ik heel wat van leren. Ik ben het helemaal met je eens dat het leuke van het taarten maken/decoreren juist is dat ze opgegeten worden. Een goede foto is dus wel belangrijk. Jouw foto's zijn reuze goed
  Groetjes,
  Dieuwke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige taarten je wavytaarten zijn zo mooi, en dat masker lijkt net echt.
  Ik kan wel begrijpen dat Beluga jou vraagt om taarten te maken.

  BeantwoordenVerwijderen