tag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.comments2022-03-25T13:32:33.862+01:00SuikertaartjesSuikertaartjes-Suuzhttp://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comBlogger113125tag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-42268877472050517172018-02-19T11:02:36.127+01:002018-02-19T11:02:36.127+01:00Biscuit is nou eenmaal droog :) Het beste kun je d...Biscuit is nou eenmaal droog :) Het beste kun je de biscuit besprenkelen met siroop bijvoorbeeld, en vullen met botercrème en jam. In ieder geval een sappige vulling als jam of lemoncurd, om het mooi in balans te brengen. Het inzakken kan van alles zijn. Als het probleem blijft bestaan, dan kun je het beste de normale verhouding maken. Of een mix gebruiken :)Suikertaartjes-Suuzhttps://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-68425362804669482012018-02-19T10:58:13.007+01:002018-02-19T10:58:13.007+01:00Mijn biscuit zakt in na het bakken wat kan het zij...Mijn biscuit zakt in na het bakken wat kan het zijn heb jouw fijnste verhouding gepakt maar mensen vinden die te droog ik gebruik nu 1 ei 25 gram suiker 20 gram bloem 5 gram maizena en 1 gram citroenrasp watkan het probleem zijn? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-74873326580862454452015-03-22T21:32:09.485+01:002015-03-22T21:32:09.485+01:00Hoi ik zou graag jou recept eens proberen voor de ...Hoi ik zou graag jou recept eens proberen voor de fijnste verhouding maar ik begrijp gewoon echt niet hoe de hoeveelheden van de ingrediënten uitgedrukt worden? 6 1/4 Gram? Ik snap het echt niet :$ hoeveel is dat dan voor 4 eieren bv? Hihi sorry hoor... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-40065680070052294722013-06-27T22:41:08.308+02:002013-06-27T22:41:08.308+02:00Hoi suuz, hoeveel witte ganache ben ik nodig voor ...Hoi suuz, hoeveel witte ganache ben ik nodig voor een 25, 20 en 15 cm stapeltaart?joycenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-32306405509599910652013-04-11T16:35:46.884+02:002013-04-11T16:35:46.884+02:00Hoi Suuz,
Ik heb het net geprobeerd en hoewel de...Hoi Suuz, <br /><br />Ik heb het net geprobeerd en hoewel de smaak prima is :) is hij helaas nauwelijks gerezen...dit ligt waarschijnlijk aan de temperatuur van de oven, maar hoe hoog wordt de taart meestal bij jou? <br /><br />Kan het ook liggen aan de boter? Ik had het zo klein als halve of kwart erwtjes; is dat klein genoeg of moet het inderdaad, zoals hierboven staan, eigenlijk poederachtig zijn? <br /><br />Dank je wel!<br /><br />Groetjes,<br />SusanSusannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-53192593591240838922013-01-31T15:08:34.458+01:002013-01-31T15:08:34.458+01:00Hey suuz....
Mijn eerste probeersel zit in de ove...Hey suuz....<br /><br />Mijn eerste probeersel zit in de oven..... heb het droge spul gemalen met de keukenmachine. Super fijn poeder gekregen............ Je hoort/ziet het resultaat wel.<br /><br />Groetjes ArjanArjan Molevelthttp://www.kokendekok.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-41462526013296674492013-01-27T13:34:33.283+01:002013-01-27T13:34:33.283+01:00Hoi,
ik heb dringend een vraag.
Ik moet een BMW t...Hoi,<br /><br />ik heb dringend een vraag.<br />Ik moet een BMW taart maken. Is dit recept stevig genoeg om in te snijden in 3D? En is vullen nodig?<br />hoe doet u dit? Ik heb hier geen ervaring mee. <br /><br />Alvast bedankt,<br /><br />JuleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-86329032126804956612012-07-28T17:18:12.156+02:002012-07-28T17:18:12.156+02:00Hoi Suuz,
Als je hebt afgesmeerd met 2 laagjes RI...Hoi Suuz,<br /><br />Als je hebt afgesmeerd met 2 laagjes RI, laat je het laatste laagje dan drogen voordat je fondant erom doet? (als het helemaal is uitgehard plakt 't toch niet meer?Kaasvrouwtjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-34470453001158598722012-06-26T11:33:54.853+02:002012-06-26T11:33:54.853+02:00super idee!!! het werkt ook echt goed! dank je wel...super idee!!! het werkt ook echt goed! dank je wel! Nu kunnen we echt als CakeBoss van alles gaan bouwen ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-66871280879036096462012-06-25T15:26:16.527+02:002012-06-25T15:26:16.527+02:00Wat een mooie taart! Maak je alle decoraties zelf?...Wat een mooie taart! Maak je alle decoraties zelf? Ik koop mijn decoraties namelijk zelf meestal kant-en-klaar op http://www.gortdecoraties.nl/ Heel af en toe wil ik het nog weleens zelf proberen te maken, maar dat wordt natuurlijk lang niet zo mooi als wanneer professionals het maken! Die van jou is in elk geval prachtig!<br /><br />BrechjeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-12064106697360024202012-05-17T13:43:18.933+02:002012-05-17T13:43:18.933+02:00Hallo Suuz,
Mag er voor de colette workshop iets ...Hallo Suuz,<br /><br />Mag er voor de colette workshop iets aan het beslag worden toegevoegd? En heb daar evt een suggestie voor?<br />En is het de bedoeling dat we de cake tijdens de workshop vullen - en dus de vulling meenemen- omdat deze in vorm gesneden moet worden?<br /><br />Alvast bedankt voor je reactie!<br />Groet Jolandajolandanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-3754701300660655142012-04-30T07:45:41.828+02:002012-04-30T07:45:41.828+02:00Prachtige taarten je wavytaarten zijn zo mooi, en ...Prachtige taarten je wavytaarten zijn zo mooi, en dat masker lijkt net echt.<br />Ik kan wel begrijpen dat Beluga jou vraagt om taarten te maken.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-26927645696700099872012-04-26T13:18:33.184+02:002012-04-26T13:18:33.184+02:00Ik had nog een vraag. Als ik zoek op de Engelse re...Ik had nog een vraag. Als ik zoek op de Engelse recepten voor angel's foodcake ,zie ik vaker een recept zonder bakpoeder en melk, maar met wijnsteenzuur (geen baksoda). Heb jij een idee wat het verschil in het eindresultaat is?<br />Dank al vast, NicoleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-52631184813936618062012-04-25T11:35:25.240+02:002012-04-25T11:35:25.240+02:00Ik was dit recept in het Engels al eerder tegen ge...Ik was dit recept in het Engels al eerder tegen gekomen, fijn de vertaling te hebben met NL- maten. Dank! Heb zin om hem te gaan uitproberen.<br />Is het een taart die goed te snijden is in 2 lagen, of zou je hem beter moeten invriezen? Of is het juist een cake die vers beter tot zijn recht komt en hoe lang blijft hij lekker vers. Hoe hoog wordt de cake (ongevuld) meestal? Sorry,.. veel vragen..<br />Groet, NicoleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-66955155168761000032012-04-08T16:49:46.825+02:002012-04-08T16:49:46.825+02:00Hoi Suuz
This is nice things to try , i always us...Hoi Suuz<br /> This is nice things to try , i always use cold slagroom. How long we can keep the taart in fridge ?Veny amaliahttp://www.amaliacakes.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-1471979444567605602012-04-08T16:27:40.710+02:002012-04-08T16:27:40.710+02:00Als je in één keer de slagroom erbij kiept kan je ...Als je in één keer de slagroom erbij kiept kan je ganache gaan schiften of na opstijven wat breekbaar zijn.<br />Als je de slagroom er in delen bij gooit en goed roert met je spatel, zal je ganache na opstijven stevig, maar soepel zijn. En niet te vergeten glanzend :)Suikertaartjes-Suuzhttps://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-47825504744575558852012-04-06T17:55:35.549+02:002012-04-06T17:55:35.549+02:00Ongesuikerd, gewoon de normale spekjes of marshmel...Ongesuikerd, gewoon de normale spekjes of marshmellows.Suikertaartjes-Suuzhttps://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-73056201721372806662012-04-01T10:27:05.776+02:002012-04-01T10:27:05.776+02:00Heel erg bedankt voor het delen.
Ik heb alleen nog...Heel erg bedankt voor het delen.<br />Ik heb alleen nog een vraag welke spekjes heb je gebruikt (gesuikerde of ongesuikerd).Dannyhttps://www.blogger.com/profile/08207928805699104411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-7331922560960046432012-03-12T11:47:27.574+01:002012-03-12T11:47:27.574+01:00Dank je wel :)Dank je wel :)Suikertaartjes-Suuzhttps://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-35347585562238778182012-03-10T13:30:57.914+01:002012-03-10T13:30:57.914+01:00Hoi Suuz,
Ik heb je blog net gezien. Het is super...Hoi Suuz,<br /><br />Ik heb je blog net gezien. Het is super! Ik heb je recepten ook doorgebladerd, en ik kan echt niet wachten om ze uit te proberen. Reuze bedankt!<br />X AdeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02240845867740760218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-65916778464995632422012-03-10T13:29:37.260+01:002012-03-10T13:29:37.260+01:00Deze reactie is verwijderd door de auteur.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02240845867740760218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-9109539180772713392012-02-04T22:08:13.272+01:002012-02-04T22:08:13.272+01:00je hoeft er niks aan te doen.
Gewoon de warme roo...je hoeft er niks aan te doen. <br />Gewoon de warme room bij de chocolade kappen, goed doorroeren, doorkloppen en laten afkoelen.<br />Als hij gekoeld is (regelmatig omroeren) kan je die kloppen en gebruiken om mooie toefjes te spuiten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-70047515729159705112012-02-04T14:47:05.578+01:002012-02-04T14:47:05.578+01:00Ik heb er gewoon dezelfde ganache voor gebruikt, o...Ik heb er gewoon dezelfde ganache voor gebruikt, omdat de cake wel wat stevigheid kon gebruiken.<br />Ganache om op te kloppen is een andere verhouding, maar die gebruik ik eigenlijk nooit.Suikertaartjes-Suuzhttps://www.blogger.com/profile/13220980208837645357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-91961355086697757052012-02-02T23:56:25.629+01:002012-02-02T23:56:25.629+01:00ok daar ben ik weer haha.
Ik had nog een vraag ove...ok daar ben ik weer haha.<br />Ik had nog een vraag over de vulling van jouw beluga taart, de ganache die je gebruikt hebt als vulling heeft deze dezelfde consistentie als de ganache waarmee je de taart een coat hebt gegeven of klop je deze eerst op. Ik smeer mijn taarten altijd in met ganache maar als vulling vind ik deze iets te stevig, kan ik deze dan opkloppen ?? Weer bedankt ;-)Astridhttps://www.blogger.com/profile/15711421984559267637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4901799096743197141.post-65460351434296854682012-02-02T23:00:10.890+01:002012-02-02T23:00:10.890+01:00Je heb helemaal gelijk wat betreft taarten maken d...Je heb helemaal gelijk wat betreft taarten maken die jezelf wilt maken en ik wil een stapel taart maken want dan kan ik mijn ideen die ik nu heb voor die taart veel beter tot uiting laten komen. <br />Volgens mijn snijschema kom ik met een 25 vierkant op 25 stukken 5x5cm en met de dertig kom ik uit op 36 stukken 5x5cm dus dan kan ik die wel aanhouden als ik zo jouw bericht lees. Bedankt voor je advies ik voel mij toch al wat zekerder nu. Groetjes AstridAstridhttps://www.blogger.com/profile/15711421984559267637noreply@blogger.com